Фики Стораро с тяло на бог? Друг път! (Вижте истината)

Гласувайте за статията

Фики Стораро  се пъчи с напомпани мускули, бицепси и плочки

Фики Стораро парадира с тяло на фитнес маниак, но истината се оказва съвсем друга. Излиза, че всичко това е лъжа и измама. Фики си е просто въздух под налягане.

Отпуснато коремче, шокиращи паласки

Отпуснато коремче, шокиращи паласки

Случайни папарашки фотоси разкриват как всъщност изглежда в действителност новото попълнение на музикалната компания „Пайнер“. Няма и помен от божественото тяло на Фики, с което сме свикнали да го гледаме по клиповете и на фотосите в социалната мрежа.

Отпуснато коремче, шокиращи паласки и ръце, неестествено по слаби от тези, с които го познаваме, това е самата реалност. Снимките са направени съвсем случайно и са от рождения ден на фолк звездата. Стораро-младши не е очаквал някой да го овековечи със снимки и затова не е успял да глътне провисналото си шкембенце и да напомпа бицепсите.

Положението е ясно. Фики Стораро няма никакво тяло на бог, а просто използва единствено услугите на фотошопа. Така може да си обяснят огромната разлика в масата феновете на поп фолк звездата.

 

Патриция е с супер къса и впита рокличка, която подчертава прелестите на пухкавата девойка

Патриция е с супер къса и впита рокличка, която подчертава прелестите на пухкавата девойка

Фики Стораро от малък е с наднормено тегло и сигурно се бори с комплексите преследващи го от тийнейджърските му години, като използва  съдействието на фотошопа. Но пък и друго е да заплениш почитателките си с перфектно тяло, като на някой гръцки бог.

Анонимният фотограф е направил фотоси на Фики заедно с новото му завоевание Патриция Радева. Старозагорката от няколко месеца е с чалга изпълнителя и даже заедно купонясваха на рождения му ден.
На кадрите Патриция е с супер къса и впита рокличка, която подчертава прелестите на пухкавата девойка, които са в малко в повече от нормалното.

Ами какво да кажем, те са си лика и прилика. Фики не блести със съвършенство, нито пък тя. Важното е да се чувстват добре заедно, нищо, че сценичния образ на Стораро-младши няма нищо общо с този от действителността.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Фики Стораро с тяло на бог? Друг път! (Вижте истината)”

  1. Qwerty

    май 04. 2021

    До жалката авторка Луиза Стоилова – ти от някаква тежка форма на слабоумие ли страдаш, или просто така си бълваш помия? Това е специфична позиция за всяко тяло, при която от този ъгъл то винаги изглежда по-зле от обикновено. И не е необходимо да си гений, за да го знаеш.

    Reply to this comment

Добавете коментар