Фики Стораро се шири в баровски палат (Вижте дома на победителя от „Капките“ – Снимки)

Гласувайте за статията

Фики Стораро тъне в разкош в луксозния си дом, певецът живее като баровец

Фики Стораро, който стана големия победител в Капките показа семейното си гнездо. В което живее с жена си Гюлджан и сина си Тони.

Екип на сп. Ева гостува в палата на певеца където съпругата му ги посреща с отрупана с лакомства маса. Явно той е случил на жена защото се оказва, че половинката му е голяма домакиня. Освен, че им поднася кафе, тя набързо приготвя и топли банички в допълнение на останалите вкусотии – лозови сармички, кекс и плодове и ядки.

Семейното гнездо на Фики е представлява много уютен дом, в който се усеща положителната енергия на обитателите му. А мъникът Тони, който е на 2 години и е кръстен на известния си дядо, очарова с усмивката си, непрекъснато бърбори и участва във всичко, което се случва наоколо.

Снимка: Инстаграм

Животът на младото семейство протича в едно голямо пространство. Кухня, хол и трапезария са обединени в едно и тримата са непрекъснато заедно – когато играят с детето, когато гледат телевизия, когато се приготвя вкусна домашна храна и даже когато младият татко вае мускули в импровизирания фитнес.

Фики Стораро признава, че отначало имал намерение да се довери на дизайнер за интериора на семейния им дом. Но се оказало, че Гюлдажан има перфектен вкус и сама обзавела жилището като съчетала всичко, както й харесва, предават от eva.bg.

Пред дома на победителят в Капките стои паркиран жълт автомобил Chevrolet Camarо Transformers Special Edition, който е гордостта на Фики. Подарил му го баща му за 18-ия рожден ден като направил първата вноска. А младежът продължил да изплаща луксозното возило и казва, че му носи късмет в кариерата.

Вижте още снимки в галерията!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар