Фики Стораро разби главата на Азис! (Всичко за кървавото меле)

Фики Стораро разби главата на Азис! (Всичко за кървавото меле)
1 (20%) 1 vote

Фики Стораро строши главата на дуетната си половинка Азис

Фики Стораро и краля на поп фолка Азис се млатиха по време на снимките на новия им клип. Двамата роми , между семействата, на които съществува дългогодишно приятелство са си налетели. Свидетели на боя твърдят, че кървавото меле започнало, защото Фики не бил съгласен с режисьорските изцепки на Азис.

Така започна спора, превърнал се в кърваво меле

Така започна спора, превърнал се в кърваво меле

Васко покани изгряващата звезда на чалгаджийския бранш да направят заедно дует. Фики изтрещя от радост, когато получи поканата да пее заедно с Азис. Снимките към клипа на парчето „Блокиран” на двамата фолк певци започнаха още миналата седмица и нищо не подсказваше, че ще се стигне до кървава развръзка.

Азис и Фики Стораро наеха режисьора Люси Иларионов за реализацията на „Блокиран”. Само, че новобранеца в фолкаджийския бранш Фики късно разбра, каква беля си е навлякъл. Ромският славей Азис, когато работи заедно с хитмейкъра Иларионов има навика да прокарва свои режисьорски хрумвания.

По сценарий двамата фолк изпълнители ги свързва истинско мъжко приятелство, но в последствие те стават кръвни врагове, та стигат и до бой. Васко не харесва сцени на насилие и боеве и настоя да бъдат променени, както той ги вижда. Стораро младши обаче хич не бе съгласен с режисьорските промени на батко си Азис.

„Люси Иларионов спря снимките и реши да изчака двамата да се разберат“, споделят очевидци на разразилия се после екшън. Васко държеше на своето, че няма да го раздава, като мъж, заради прищевките на някой. Според него Фики е много млад и не разбира нищо от шоу бизнес. Стораро- джуниър, който е известен, че има благ характер не издържа на крясъците на Азис и му заби толкова силен шамар, че Васко залитна и удари главата си в отворената врата на намиращия се наблизо микробус. Веднага бликна кръв, но ромският славей запази хладнокръвно самообладание и налетя на Фики. Неочкващия съпротива младок се строполи на земята изблъскан от Азис, пред очите на смаяните хора от екипа. Стана една дандания, която не е за приказка, разказват присъствали на боя.

Фики Стораро и Васил са се разбрали вече по въпроса за снимките на новото им видео и са изгладили отношенията си след мелето. Това твърди Азис в интервю пред вестник „Уикенд”.

И наистина отложените снимки, след кървавото меле бяха реализирани тази сряда без никакви кръвопролития.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар