Фики Стораро пред развод! Гюлджан го заряза заради изневери (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Гюлджан не издържа на системните изневери на Фики и го заряза

Фики Стораро от един месец не живее със благоверната си съпруга. Това издава източник, който се представя за пиар на фолк певеца.

Според информацията, която той разпространява става ясно, че Фики и Гюлджан не живеят заедно, а причината да се разделят не е намесата на трето лице.

Снимка: lifeonline.bg

За никого не е тайна, че синът на Тони Стораро не е от най-верните мъже подобно на татко си. А неговата съпруга едва ли е склонна да търпи изневерите му както прави свекърва й. Предстои да видим какъв ще е изхода от тази раздяла и дали ще се стигне до официален развод между фолк изпълнителя и майката на първородния му син.

Фики избягва да качва снимки на Гюлджан в профила си в Инстаграм. Такава има, но тя е от преди една година и е от празника по случай рождения ден на сина им.

Снимка: Фейсбук

Най-изненадващо обаче младия Стораро е сменил профилната си снимка във Фейсбук и от 1 януари той се е показал със семейството си – с Гюлджан и детето. Говори се, че по новогодишните празници са се събрали заедно. А Фики прави мили очи на половинката си, за да му прости.

Дали информацията, че не живеят заедно е вярна няма яснота. Или пък това е поредния пиар ход да се привлече внимание и да се вдигне шум покрай тях, предават от lifeonline.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар