Фики Стораро налетя на Андреа след Десислава (Снимки)

Гласувайте за статията

Фики Стораро наточи мераци към Андера

Фики Стораро се очертава, като най-известния мачо и плейбой сред мъжките звезди на поп фолка. След, като мачка чаршафите с доста от своите колежки, сега е хвърлил око на половинката на Кубрат Пулев.

Това заподозряха феновете му на представянето на новия дует на Фики и Андреа в Club 33 в Студентски град.

Фики успя да раздели Десислава със Зарко и сега насочи мераци към Андреа. Една мимолетна изневяра на Деси със секс идола на поп фолка и коства 4-годишна връзка с любимия й мъж.

За участието си Андреа се появи с провокативен тоалет – черна рокля, без сутиен и с дупка, от която едната моцарела на певицата цяла вечер бе на показ пред жадните погледи на присъстващите.

Фики не отдели мътен поглед от Андреа

Фики не отдели мътен поглед от Андреа

Какво бе учудването на публиката, която забеляза как Фики цяла вечер не отклони мътен поглед от прелестите на Андреа. Уж е доста печен по женските въпроси, но ангелите му са много слаби. Ококорен в разголените гърди на половинката на Пулев, Стораро-младши дори забрави  текста на парчето, а по едно време взе и да заеква. Това разсмя феновете му, но те му простиха гафа със съчувствието, че нали и той душа носи и нищо мъжко не му е чуждо.

Само, че на Фики жална му майка, ако си навлече гнева на Кубрат Пулев, защото няма никаква гаранция, какво би станало с него ако попадне под юмруците на професионалния боксьор. Посещението му в Пирогов му е в кърпа вързано, но това ще е най-малкото, което може да му се случи. Младокът, като, че ли свикна да го бият ревнивите мъже.Фики Стораро налетя на Андреа след Десислава (Снимки)Фики Стораро налетя на Андреа след Десислава (Снимки)

За да уважи Фики и Андреа на участието бе дошла и Николета Лозанова, която се включи активно в купона. А пък много е вероятно да е дошла да дебне, дали нещо ще се случи между двамата след концерта, като после го отрази в предаването си „Папараци“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар