Фики Стораро жертва на троителни измамници (Вижте как го завлякоха с обещания за жилище)

Фики Стораро жертва на троителни измамници (Вижте как го завлякоха с обещания за жилище)
4 (80%) 1 vote

Фики Стораро е бил прецакан за ново жилище

Павел Димов, брат на свързания в миналото със СИК крими легенда Атанас Димов – Купъра, отново се забърка в скандал, в който влезе и чалга певецът Фики Стораро.

Димов, който чрез фирмата си „Ес Ейч груп” ООД е инвеститор в жилищна кооперация, която се строи от години, и в която са потънали парите на доста наивни канарчета, успял да пробута цял етаж от блока на собственика на известна столична автокъща. Срещу имотите Димов не е получил кеш, а два автомобила – един Мерцедес за жена му и едно Порше Панамера за него.

Собственикът на автокъщата набързо продал един апартамент на Фики, като му обяснил, че до месец всичко по него ще е завършено. След посочения срок, Стораро тръгнал да се нанася в новото жилище. Щастливият новодомец помъкнал със себе си цял цигански оркестър, който да огласи подобаващо събитието. Но каква била изненадата му, когато влязъл във входа пълен със строителни материали и работници. „Къде ще се нанасяш, бе? Тук ще се строи поне още 2 години“, попарил го един от майсторите.

Фики Стораро

Снимка: ХотАрена

Бесен Фики се обадил на продавача, за да си иска парите. Той пък от своя страна си поискал колите от Димов. Не се знае дали финалът на тази комично-драматична случка ще е щастлив за Фики Стораро.

Павел Димов е разследван от ченгетата затова, че продължава да предлага жилища и да търси пари от наивници въпреки, че въпросната кооперацията е незаконна. Тя няма акт 16. Няма и външни връзки. Поради силните подпочвени води сграда потъвала по 10 см. на година. Срещу брата на Купъра има подадени сигнали в прокуратурата и НАП.

Жилищната кооперация се намира на ул. Кръстова вада” в столичния квартал Хладилника. Според информационната табела поставена пред строежа първата копка е направена на 27 август през далечната вече 2008 г. Застроената площ трябва да е 2163 кв. метра, а изпълнител на обекта е строителна фирма „Вива 83” ЕООД.

Разследваният за измами Павел Димов е 39 годишен. Бивш служител на Министерство на отбраната. Справка в Търговския регистър показва, че той участва в 7 дружества. Освен със строителство пишман бизнесменът се занимава и с продажба на петрол, а дори и с опазване на горите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар