Фики стана двоен (Вижте какво шкембе отпра)

Гласувайте за статията

Фики брутално е надебелял, на концерта на Планета уплаши феновете си

Секс символ ли? Фики е заприличал на четирикрилен гардероб. Нашишкавял е и от аполонското му релефно тяло няма и помен.

На юбилейния концерт на Планета Фикрет се появи и разочарова фенките си. Които едва успяха да го познаят. За няколко месеца певецът на годината и мократа мечта на хиляди тийнейджърки е качил не по-малко от 10 килограма. От мускулите, с които се хвалеше няма следа. Тотално се е запуснал, с горчивина установиха неговите почитателки.Фики 1

Любимецът на младите момичета спрял да посещава редовно фитнес залата. Нощният живот и участията му по чалга клубовете вече са сложили своя отпечатък върху физиката на  Фики. Стораро младши нямал време за нищо освен за работа. Зарязал препаратите и химията, с които се тъпчеше. И резултатът днес е ясен. Мачото прилича на шишко с отпуснато шкембе.

На сцената на „Арена Армеец” Фики демонстрира мощните си телеса. Които макар и скрити под широката тениска не останаха незабелязани. Вече с пълно право можем да от отбележим, че младия Стораро наистина е най-големият в лекия жанр. Но по килограми, предават от hotnews.bg.

Въпреки мощната си физика секс идолът успя да създаде настроение с изпълнението си. Той си изпъни парчето обкръжен от бели балони със собствения си лик. Които заляха публиката като прииждаща приливна вълна.

Екзалтирани фенки въпреки разочарованието си от запуснатия вид на любимата си звезда коментираха след концерта, че затават плътно зад Фики. Защото вярват, че ще се вземе в ръце и ще си върне предишния си вид. На изкусителен мачо, а не да прилича на някакъв квартален чичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар