Фики се тресе от нерви преди сватбата (Вижте как избират сватбена рокля с Гюлджан)

Гласувайте за статията

Фики сякаш не изглежда особено въодушевен от предстоящата му сватба.

Както баща му разкри наскоро, Фики все пак ще мине под венчилото с Гюлджан. Кога точно ще се случи това, само те знаят на този етап. Приготовленията за големия ден обаче не остават скрити. А вероятно именно те са основната причина Стораро-младши да е на ръба на нервите си.

Тези дни изпълнителят бе забелязан да обикаля нервно из софийските улици, пришпорвайки мощния червен джип, който уж подари на майка си. Фики си даде кратка пауза в скромно заведение. Там той похапна салата със сокче. Това не е толкова изненадващо, защото видимо има да сваля килограми. Певецът е започнал и сериозно да ходи на фитнес, явно за да влезе във форма за сватбения си костюм.

Но цигарата в устата му определено е озадачаваща. Никога досега не сме виждали певецът да се отдава на този вреден навик. Явно нервите покрай публичната връзка с Гюлджан и предстоящата сватба са му дошли в повече и Фики буквално е изпушил. Дали напрежението е породено от чистосърдечно вълнение за щастливото събитие или по-скоро от не особено желание то да се реализира, можем само да предполагаме. Видимо е, обаче, че мислите за сватбата не му двата мира.

А и това сякаш не вълнува особено бъдещата снаха на семейство Стораро. Тя бе забелязана в столичен бутик за официални и булчински рокли. Гюлджан бе довела и Фики да си даде мнението, докато тя избира своята бяла рокля. Явно не вярва на суеверията, че младоженецът не трябва да вижда булката в роклята преди сватбения ден, пише bgdnes.bg.

На Фики никак не му е лесно

На Фики никак не му е лесно

Красавицата се е спряла на български дизайнер на приказната си рокля. Гюлджан ще вземе да се окаже скромна девойка, която не иска рокля за десетки хиляди. Но като си спомним какъв панаир бе абитуриентският бал на Фики, със сигурност сватбата им няма да е семейна сбирка. Отсега венчавката се спряга за събитието на годината и най-вероятно ще оправдае всички очаквания.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар