Фики и родата погнаха Галин (Ще има ли бой?)

Фики Стораро и родата водят война с Галин, скандалите след наградите  на Планета тресат поп фолка с пълна сила

Ромският изпълнител Фики Стораро и голямата  му рода погнаха Галин. Разтревожените роднини не могат да преживеят факта, че тяхното момче все тича и зор догонва конкуренцията.Galin i Fiki

Целият клан Стораро та дори и Софито Маринова започнаха открита война срещу младата надежда на Пайнер Галин. В конфликта с него се намесиха и всичките приятели и близки на Тони Стораро.

Цялото войнство на големият род ходи наляво и надясно и негодува срещу младия съперник на Фики. Те смятат своето гардже за най-доброто и не дават дума да се издума, че Галин може да надмине Фики, пише Hotarena.net.

Тони Стораро като един загрижен татко организирал цяла схема за подриване на авторитета на Галин. Той организирал близки и познати и най-вече Софи Маринова да освиркат Галин при връчването му на статуетката за „Фолк идол на годината”.  А както е известно кланът Стораро и подкрепящите ги са многобройни и си свършили добре задачата. Някои от феновете на чалга стилът предричат дори, че може да се стигне до бой при такава открита война.

Самият Тони Стораро демонстрира скандално поведение. Той най-безцеремонно напусна залата при представянето на промото на баладичната песен на Галин. Това издразни повечето колеги на ромската звезда.

Такова поведение е недопустима във фолк средите. Никой не смее публично да показва вражда. Певците не смеят да се държат недрожелюбно, а лицимерничат зад гърба на своите колеги. Те се стремят да запазят добрия тон пред  публика и избягват публично да се нападат.

Таз годишните награди на Планета показват, че май им се виджда краят. Нищо чудно да са последните. Освен, че изпокараха фолк певците и ги разделиха на няколко лагера извадиха на показ и скритата непоносимост между тях.

2 коментара
  1. Кристина казва

    Кой е фики. Никой. Едно обикновенно момче от шумен което баща му най големия певец на българия тони стораро го уреди за певец. Той пее фалшиво и на плейбек като галин. Галин какъв певец. Той става за модел. Гергана го уреди в пайнер. Има само страхотно тяло. Мечта за всяка жена да бъде с галин. Нищо друго. Нито талант нито глас.

  2. ssss казва

    ako ne beshe bshtamu pevec nikoy nqmashe da go poznae

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.