Фики и Гюлджан с нова сензация на сватбата си: Чакаме син! (+ Още кадри от купона)

Фики и Гюлджан с нова сензация на сватбата си: Чакаме син! (+ Още кадри от купона)
3.5 (70%) 2 votes

Венета Райкова разкри голямата сензация на сватбата на Фики и Гюлджан.

От известно време се говори, че Фики и любимата му Гюлджан са избързали със сватбата, защото чакат първия си наследник. Е, в деня на пищната им венчавка тази новина се потвърди! Горещата водеща на „Папараци“ Венета Райкова пусна бомбата в социалните мрежи, тиражирайки новината на деня.

Фики Стораро и вече законната му съпруга Гюлджан наистина ще стават родители. А булката е бременна поне в четвъртия месец, защото вече се знае и полът на бебето. То ще бъде момче, разкриха развълнуваните младоженци и бъдещи родители! Новината сякаш не изненада мнозина, защото избраницата на Стораро-млади от скоро демонстрира оформено коремче.

Но днес догадките се превърнаха в потвърдена информация, а поводите за щастие и празнуване за два. Стораро-трети вече е на път и ще се появи с края на зимата. А родители на младоженеца са не по-малко щастливи и развълнувани в очакване на първото си внуче.

Таткото на Фики се похвали, че бебето ще носи неговото име, а, надява се, и неговия талант. Не е ясно дали наследникът на музикантската фамилия е чакан и желан или просто случаен дар от съдбата, Със сигурност, обаче, да вземеш вече бременна булка, не е много обичайно за вярата и традициите, които семейство Стораро изповядва, пише hotarena.net.

А вероятно именно заради състоянието си Гюлджан избра такава пищна рокля. С нея шансът коремът й да бъде забелязан е нулев. Въпреки че вече няма нужда да го крие от никого, тъй като новината е публично разпространена. Венета Райкова е подложила на кръстосан разпит Фики и съпругата им, а още разкрития и новини, родени от него, ще видим в неделя в „Папараци“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар