Фики и Глюджан лудуват на Ибиса след пищния годеж (Подробности)

Гласувайте за статията

Фики и Гюлджан си подариха „меден месец“ след пищния годеж в Шумен.

Както стана ясно, вчера Фики официално предложи брак на своята избраница Гюлджан по всички обичаи на мюсюлманската религия. Шумното тържество бе съчетано с рождения ден на Тони Стораро и се превърна в генерална репетиция за сватбата на влюбените. А какво следва след всяка венчавка – меден месец!

Е, Фики и Гюлджан си подариха първия такъв непосредствено след годежа. Купонът снощи е продължил до малките сутрешни часове. Влюбените не са имали особено време да се наспят и да се отърсят от силните емоции, защото е трябвало да хванат самолета за избраната от тях дестинация. Тя може би ще учуди мнозина – островът на вечните купони, забавленията и изкушенията Ибиса!

На испанския остров в Средиземно може годениците ще прекарат десетина дни. със сигурност това няма лежерна романтична почивка, а по-скоро наситена с много партита и безсънни нощи. Все пак, човек не отива в Ибиса, за да спи! Явно бъдещите съпрузи са решили да се наживеят и налудуват като за последно преди да надянат брачния хомот.

А деня, в който това ще се случи, наближава все повече и повече. Така чаканата сватба на Фики и Гюлджан е насрочена за есента. Засега се знае, че венчавката ще се състои в София и със сигурност ще се превърне в събитието на годината, пише planeta.tv.

Фики и Гюлджан отрепетираха както сватбата, така и медения месец

Фики и Гюлджан отрепетираха както сватбата, така и медения месец

Разбира се, то ще мине по всички обичаи на религията, която двамата изповядват. Но и под шапката на неуморимото купонджийско настроение на цялата поп-фолк гилдия, която ще се изсипе на сватбата. Фики и Гюлджан вече се уредиха и с кумове – Галена и Галин, а всички тръпнат в очакване да видят колко мащабно ще бъде всичко. Особено след годежа с 500 гости!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар