Фернандо Карийо от „Росалинда“ крие гореща любовна афера с Адела Нуриега (Всичко за връзката им)

Гласувайте за статията

Фернандо Карийо от „Росалинда“ крие страстна любов с Адела Нуриега

Звездата от „Росалинда“ Фернандо Карий крие гореща любовна история с колежката си Адела Нуриега. Красавецът неотдавна сподели в едно свое интервю, че голямата му любов навремето е била именно изкусителката от „Огън в кръвта“ и „Зоро – между шпагата и розата“. Знойната мексиканка така му завъртяла главата, че не се поколебал да й предложи брак. За съжаление обаче, тя отказала.

Двамата се запознават през далечната вече 1998 година, когато си партнират в сериала „Мария Исабел“. Любовната история на малкия екран буквално запленява зрителите. Малцина обаче знаят, че едва не станала реалност и в живота.

„Аз се влюбих до уши в нея. Тя просто открадна сърцето ми“, казва актьорът в интервю за радио Fórmula Espectacular.

Той дори решава да й предложи брак. „Поисках й ръката. Дори взех брат ми Александър в Лос Анджелис, за да й купя годежен пръстен“, казва още Фернандо.

За него срещата с Адела е като слънчев лъч.

„Преминах през тежък развод с бившата ми. Благодарение на Адел успях като с нож да отрежа връзките в брака си. Тя просто притъпи острите думи и грубостите. Това беше една красива жена, талантлива, нежна. Просто се влюбих в нея“, казва още Карийо.

Двамата се разделят, тъй като Адела отказва предложението за брак, а Фернандо споделя, че за него това е бил труден момент, но тя му отказала толкова мило, че двамата остават приятели.

Той е и човекът, който прави завръщането на „Лус Мария“ възможно.
„Тя иска да се върне и мисля, че ще е невероятно да играем отново заедно. Мисля за филм, насочен към американския пазар“, признава Карийо.

Звездата от "Росалинда" Фернандо Карийо проговори за любовта с Адела Нуриега сн. Инстаграм

Звездата от „Росалинда“ Фернандо Карийо проговори за любовта с Адела Нуриега сн. Инстаграм

Той е очарован от идеята отново да играе със старата си любов. И няма търпение това да се превърне във факт, в най-скоро време.
Завръщането предстои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар