Фермата пред спиране заради заклано яре в ефир? (Видео)

Фермата пред спиране заради заклано яре в ефир? (Видео)
5 (100%) 1 vote

Фермата мина всякакви граници с излъченото снощи убийство на животинчето

Фермата и по-точно Иван и Андрей се оляха в желанието си да си вдигнат рейтинга

Фермата е пред спиране предсрочно! В това се съмняват и без това малкото зрители на формата, които гледаха епизода снощи. В който, съвсем на живо, продуцентите намериха за уместно да покажат как се коли яренце. За щастие на втрещените потребители, подробни кадри с убийството на животинчето бяха спестени.

Фермата мина всякакви граници

Фермата мина всякакви граници

Но и това, което беше излъчено, беше повече от достатъчно. И изключително прекалено, втрещени са зрителите. „Хубаво това е животът на село, ама толкова ли не можаха направо да дадат след като вече ядат сготвеното месо?“, втрещени са форумци.

Вместо това Иван и Андрей решиха да покажат цялата подготовка за случващото се – как участниците вземат яренцето, как го носят към дръвника, как точат ножа, а накрая и окървавените ръце на Мустафа, който закла животинката. Върхът на всичко пък беше кадъра с гърченето на ярето.

„Жалки и смешни сте!“, „Спирам да ви гледам“, „Отвратихте ме с епизода“, са най-меките реакции след скандалния снощен епизод.

Очевидно Иван и Андрей са толкова отчаяни от липсата на интерес към шоуто им, че вече са готови на всичко, само и само да провокират внимание към себе си. Убийството на животно в ефира обаче не е най-удачния вариант за това, категорични са зрителите.

„Никой не се прави на вегетарианец, всички ядем месо. Ама да даваш в национален ефир как се коли животинката, е варварско“, коментират шашардисаните фенове. Които се кълнат, че спират да гледат шоуто.

Някои от тях дори поискаха от СЕМ да накажат продукцията заради скандалния епизод от снощи.

„И да ги спрат, няма да е голяма загуба. Очаквах съвсем друго от това риалити“, категорични са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар