Фермата пред провал заради коронавируса (Иван и Андрей в ужас, останаха без работа)

Гласувайте за статията

Фермата може да остане без нов сезон заради пандемията

Извънредните мерки нанесоха сериозни поражения върху бизнес начинанията на продуцентите Иван и Андрей. Колоритните водещи и продуценти ще понесат сериозни финансови загуби, а бъдещите им проекти са пред провал.

Още с настъпването на извънредното положение, ръководството на bTV разпореди да се спрат всички външни и висико рейтингови продукции, заради настъпилата стагнация в рекламния бизнес.

Фермата Иван и Андрей

Снимка: бТВ

От ефир падна култовото предаване „Папараци“ с водещ Венета Райкова, което е продуцирано именно от Иван и Андрей. Провалите не стихват дотук. Наложи се и дълго рекламираният сериал „Съни бийч“, отново дело на двамата продуценти, да спре след четвъртия си епизод.

Иван и Андрей се намират в небрано лозе, след като от ръководството им съобщили да не бързат със снимките и на „Фермата“. За сметка на това, от Нова телевизия мислят през есента за завръщане на „ВИП Брадър’ с нови и колоритни участници. Идеята за завръщането на сеирджийското шоу дошла, след като стана ясно, че няма как да се проведат кастинги за нови участници за „Игри на волята“, а медията държи да има риалити формат през есента.

Иван и Андрей се крепят от надеждата, че епидемията ще премине през лятото и ще могат бързо и адекватно да реагират и да заснемат нов проект, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар