март 28, 2024

Фен на Галена втрещи с разказ: Напи се на участие и се разкрачи пред мъжете, за да й снимат под полата! (Потрес снимки + Целия разказ)

https://kliuki.net/kliuki/fen-na-galena-vtreshti-s-razkaz-napi-se-na-uchastie-i-se-razkrachi-pred-mazhete-za-da-y-snimat-pod-polata-potres-snimki-celiya-razkaz/161540 Kliuki.net
Фен на Галена втрещи с разказ: Напи се на участие и се разкрачи пред мъжете, за да й снимат под полата! (Потрес снимки + Целия разказ)

Галена за пореден път се е напила на свое участие

За фолкзвездата Галена няма спирка. Това потвърждава сигнал на читател. Певицата отново е във вихъра си. Явно изпитото количество алкохол съвсем е отприщило задръжките на скандалната Галена и тя за пореден път с радост показва какво крие под полата си. [caption id="attachment_172238" align="aligncenter" width="300"]Галена пияна Снимка: ХотАрена[/caption] Ето какво ни пише възмутеният читател станал свидетел на предизвикателната сцена: „Галена се напи на свое участие и се разкрачи пред група мъже да я снимат под полата. Певицата стоя така няколко минути и се усмихваше на феновете си, докато им показваше от къде са излезли синовете й. Полата й се беше качила почти до талията и срамните и части се виждаха дори от хората, които бяха по-назад. Интересно дали Мама Ураган, освен да я снимат, не позволява и други неща на почитателите си от по силния пол?“, пише hotarena.net.