Фенове очакват новата дата на „Оркестър без име“

Фенове очакват новата дата на „Оркестър без име“
5 (100%) 1 vote

Най-любимият български филм за всички времена „Оркестър без име“ се завръща за втори път като най-големия мюзикъл, правен някога у нас

Поради огромния интерес, продукцията отново ще изгрее на сцената на зала „Арена Армеец“ в София на 28 април 2018г. и в пловдивската зала „Колодрума“ на 30 април.

Билетите са вече в продажба, а зрителите ще има възможност да се насладят отново както на впечатляващата сценография, визуална и художествена концепция, така и на брилянтната актьорска игра на едни от най-добрите родни театрали.

Диляна ПоповаМеждувременно чаровната актриса и модел Диляна Попова, която е част от актьорския състав на „Оркестър без име“, предизвика истински фурор сред феновете на една от най-големите сръбски звезди – Саша Ковачевич. Поводът е новият клип на поп изпълнителя, в който Попова влиза в ролята на неговата любима.

Премиерата на емоционалната балада „Bez tebe me nema“ бе едва преди седмица в световната мрежа за видео споделяне, но вече има над 4 милиона прегледа и хиляди положителни коментари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар