Фенове нападнаха Златка Димитрова заради мускулите: Приличаш на мъж! (Вижте как я редят)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова отнася куп критики заради страстта си към фитнеса

Златка Димитрова има нова любов и тя е… фитнеса. Красавицата винаги е тренирала и е впечатлявала с красива фигура, но от няколко месеца насам тя е запалена по тренировките с тежести. Злати сподели, че от началото на лятото е променила из основи хранителния си и тренировъчен режим и благодарение на това дължи изявената си мускулатура.

Редица потребители на социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм не скриха удивлението си от фигурата на Злати и не спряха да сипят суперлативи под снимките, запечатали стегнатите ѝ форми. Все пак се намериха и такива, които споделиха мнението си, че във фигурата на Димитрова няма абсолютно нищо женствено.

Златка Димитрова

Снимка: ХотНюз

„Спри се! На нищо не приличаш вече“, „Ужас“, „Мъжко тяло“, това са част от коментарите под последната снимка на Златка в Инстаграм. Други дами пък не коментираха добре или зле изглежда Златка, а се съсредоточиха върху уменията ѝ като родител. „Когато постовете от плочките са повече от тези с детето, някъде е мината границата. Дано този труд и лишения не са за сметка на времето, прекарано с него.

Децата порастват като гъбки и отлитат бързо!“, гласеше един от жлъчните коментари под снимка на демонстриращата мускулите си Злати. Златка обаче не остави ситуацията така и веднага се защити. „Детето си гледам ПРЕКРАСНО! Нищо не му липсва! Повярвайте ми“, написа плеймейтката, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар