Фенки нацелуваха Владо Карамазов

Гласувайте за статията

Най-сексапилният сред актьорите не може да се отърве от настървени фенки

Владо Карамазов, актьорът, набеден от клюкарите за почитател на силния пол, налетя на млади мадами.

Фенки нацелуваха Владо Карамазов

Фенки нацелуваха Владо Карамазов

Секссимволът от Народния театър попадна в понеделник вечер на столичен светски купон, провел се галерия „Индустриална“ край Централните софийски гробища. Той бе нещо като водещ на събитието, но дори и да не беше с микрофон в ръка, пак щеше да събере погледите на всички. Когато официалната част приключи, Карамазката слезе от сцената, но не успя да се смеси напълно с тълпата. Освен че е известен, актьорът е висок – лъскавото му сако бляскаше отдалеч.

Владо за малко да остане без питие. Той едва успя да стигне до бара и мацките вече го бяха налазили. За изненада на всички, които смятаха Карамазов за човек с различна сексуална ориентация, той откликваше с широка усмивка на женските набези върху особата му, пише вестник „България Днес“.

Бившият водещ на „Сървайвър“ се засне с 80 процента от жените между 16 и 40 години. Най-голямо внимание на Владо обръщаха промоутърките. Лора, Стела и Гери, и трите съквартирантки, дошли от провинцията, споделиха, че допирът до актьора е бил нещо повече от сбъдната мечта.

„Толкова го харесвам, уникален е!“, каза Камелия, 16-годишна ученичка от Втора английска.

След безчет снимки, усмивки и прегръдки Владо си тръгна от купона, но абсолютно сам. Което наведе гостите на мисълта, че Карамазов или си има гадже, или пък не е фен на нежния пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Фенки нацелуваха Владо Карамазов”

  1. тина

    ян. 24. 2012

    Жалко е ако е гей.Един хубав мъж,но дано да не е такъв.

    Reply to this comment

Добавете коментар