Фахрие Евджен трогна с мило послание за РД на сина си (+ Нова снимка на малкия Каран)

Гласувайте за статията

Синът на Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит празнува първи рожден ден

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит отпразнуваха първия рожден ден на сина си в домашна обстановка. В Инстаграм гордата майка публикува мило фото с Каран. Към което написа едно от най-докосващите послания към детето си, което сме виждали в социалната мрежа и не може да остави никого безразличен, предават от republika.mk.

Фахрие Евджен с едногодишния Каран
Снимка: Инстаграм

Фахрие споделя емоционално: „Моят Каран. Смехът ти е най-красивият звук, който съм чувала на света, уханието ти е най-красивия аромат, който някога съм усещала… Ти си най-силната светлина, която съм виждала …Лицето ти блести по-ярко от звездите на небето и слънцето … Когато се смееш всички цветя разцъфват за мен. Когато се нараниш, разбиваш сърцето ми. Ти си моето сърце, мой Каране. И знай, че винаги ще бъда с теб по твоя дълъг път. Никога до сега живота ми не е имал по-голям смисъл. Честит първи рожден ден!”, пише актрисата.

Въпреки, че заради изолацията сина на Фахрие и Бали бей остана без шумно парти за първия си рожден ден все пак получи торта с една свещичка, лично приготвена от майка му. Бурак и половинката му бяха планирали да поканят роднини и приятели на тържествена вечеря в дома си. Но в последния момент заради ситуацията се видели с гостите по интернет връзка. Това бил най-добрият вариант за родителите на Фахрие, които от години живеят в Германия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар