Фахрие Евджен спешно в болница заради бебето (Бали бей под тревога и за двете)

Фахрие Евджен спешно в болница заради бебето (Бали бей под тревога и за двете)
4 (80%) 2 votes

Фахрие Евджен спешно в болница заради бебето

Трудни мигове изживява Неджля от „Листопад“. Съпругата на Бурак Йозчивит Фахрие Евджен e в болница заради тежък грип. Красавицата от няколко дни е болна, но е получила усложения заради които й се наложило да постъпи на лечение, пишат турските медии.

Заради влошеното й здравословно състояние, актрисата е настанена в Американската болница в Истанбул. Любопитна подробност е, че по време на случката, съпругът й Бурак Йозчивит е бил на среща с 80 души представители на висшето общество в Кувейт.

Актьорът моментално се е прибрал в родината си, за да бъде до съпругата си. Не е известно дали има някакви усложнения или риск за бебето, но лекарите преценили, че е по-добре да я наблюдават, поради което поискали неотложното й хоспитализиране.

Младата майка си е взела дългосрочен отпуск от снимките, за да може да изкара спокойно бременността си. Както е известно, в последните месеци натискът върху турските звезди е огромен. Работните им графици са безкрайно изтощителни и затова актрисата преценила, че е по-добре да не снима, докато е бременна. „Работим по 16 – 18 часа на ден. Заснемаме епизоди от по 2,5 часа за седмица, което е убийствено като натоварване. Така не може да се работи“, негодува красавицата, а заедно с нея и много нейни колеги. Засега обаче без особен резултат.

Фахрие Евджен спешно в болница заради грип сн. Инстаграм

Фахрие Евджен спешно в болница заради грип сн. Инстаграм

Що се отнася до Бурак Йозчивит, Бали бей определено ще има нужда от сериозна подкрепа, за да се справи с това изпитание. Актьорът неотдавна преживя тежка депресия, след като баща му почина. Артистът с месеци страдаше и едва новината за бебето му върна усмивката и пак понесе сериозен удар. Фенове и приятели на двамата се надяват, че всичко ще се размине без усложнения и актрисата ще се възстанови бързо. Бебето се очаква да се роди в края на март, началото на април.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар