Фахрие Евджен се наду: По-красива съм и от Моника Белучи! (Вижте как се опита да засенчи италианката)

Гласувайте за статията

Фахрие Евджен се има за по-голяма красавица от Моника Белучи, дразни се, че я сравняват с нея

Фахрие Евджен съвсем се наду. Едва ли някой може да си помисли, че има жена, която да се смята за по-голяма красавица от Моника Белучи. Отдавна италианската звезда е еталон за красота.

Фахрие Евджен Снимки: Инстаграм

Но ето, че турската звезда от „Листопад” се сърди когато чуе, че я сравняват с Моника. Тя не вижда кой знае каква прилика между себе си  и италианката. Дори се има за много по-красива от нея. А всъщност излиза, че все едно е бледо нейно копие, а Белучи я смятат за световен идол.

Снимки: Инстаграм

Красавицата, която стана известна с ролите си в  „ Чучулигата” и „Листопад” е доста образована жена. Тя се ражда в Германия и учи известно време университета в Дюселдорф социология. Но прекъсва и заминава с майка си за Истанбул.

Евджен говори свободно турски, немски, испански и английски. До като направи своя фурор в „Листопад” играе в малки роли. Интересен е факта, че тя се снима в турско-италианска продукция и си партнира със звезда като Клаудия Кардинале, предават от blitz.bg.

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит на сватбата си
Снимки: Инстаграм

Една от най-впечатляващите й роли е тази в „Чучулигата”. По време на снимките турската Моника Белучи се запознава с настоящата си половинка – Бурак Йозчивит. С когото споделя живота си.

Вижте още снимки на турската звезда, която се опитва да засенчи Моника Белучи в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар