Фахрие Евджен лъсна с паласки след раждането (Вижте как се ошишка Неджля от „Листопад“)

Гласувайте за статията

Фахрие Евджен лъсна по паласки след раждането

Фахрие Евджен се е ошишкала и то сериозно. Няколко месеца след раждането съпругата на Бурак Йозчивит бе спипана от папараци, докато отдъхва в семейния им дом. Щастливото семейство разпускаше край басейна, когато ги щракнаха. И въпреки че милата семейна идилия очарова всички, Фахрие бе тази, която прикова вниманието.

Стройната Неджля от „Листопад“ се е ошишкала сериозно. И противно на снимките, които пуска в социалните мрежи, далеч не е фиданка.

Точно обратното — звездата от хитовия сериал „С Русия в сърцето“ демонстрира, че солидно е напълняла, но очевидно съпругът й няма нищо против.

Бурак охотно помагаше на жена си да си направи фотосесии в градината, запечатвайки всеки миг от деня й.
Актрисата позира край басейна, най-напред с мъжа си, а след това си направи и няколко селфита.

Видимо младата майка има още доста да потърпи, докато си върне манекенските пропорции. Никой от двамата обаче не изглеждаше особено притеснен от този факт, докато си почиваха край басейна.

Фахрие дори бе гушнала сина си, като се снимаше с него, но само докато не разбра, че папараци ги наблюдават. Веднага след това актрисата се прибра у дома с бебето, което засега предпочита да държи далеч от камерите, пише vistina.com.mk.

Припомняме ви, че актрисата имаше малко напрегната бременност, след като заради вирус се принуди да влезе в болница. Бурак от своя страна беше в Катар, но се върна щом научи, че съпругата му е зле. Той не се отдели от нея през цялата останала бременност, като двамата дори съобщиха за раждането няколко дни след като събитието приключи.

Фахрие Евджен лъсна по паласки сн. Инстаграм

Фахрие Евджен лъсна по паласки сн. Инстаграм

Двойката е направила и профил на сина си в Инстаграм, но засега го държат заключен. Мнозина очакваха, че родителите ще направят детето си звезда от първия ден на живота му, но те избраха да му осигурят малко спокойствие. Поне докато поотрасне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар