Бременната Фахрие Евджен излезе от болницата (Докторите с куп забрани към Неджля от „Листопад“)

Бременната Фахрие Евджен излезе от болницата (Докторите с куп забрани към Неджля от „Листопад“)
3.5 (70%) 2 votes

Фахрие Евджен излезе от болницата, докторите с куп забрани

В средата на февруари Фахрие Евджен постъпи в болница, след като разви остра форма на вирусна инфекция. Съпругата на Бурак Йозчивит се принуди да постъпи в клиника за лечение, тъй като се почувствала зле. Съпругът й извикал линейка и веднага била настанена в частна болница, където остана за три денонощия под непрекъснато лекарско наблюдение. Накрая докторите я изписаха за домашно лечение, но с куп забрани.

„Няма нищо, тя е добре и съвсем наред. И бебето също. Ще се оправи. Имаше грип и инфекция, притеснихме се за бебето. Няма опасност от преждевременно раждане обаче“, заяви още Йозчивит пред медиите.

Актьорът признава, че най-големият страх и на съпругата му, и на него самият е да не се роди преждевременно бебето. Малчуганът обаче не е пострадал от заболяването на майка си, която също се е възстановила без последствие.

Актрисата си тръгнала от болницата, тъй като настояла да се лекува у дома, но за седмица при нея имало медицинска сестра, която да я наблюдава. Освен това лекарите поставили изключително сериозни ограничения пред Фахрие Евджен. А тя трябва да ги спазва до раждането.

Сред тях са забрана да вдига тежки предмети, да контактува с деца, а също така и да стои дълго време права. Освен това актрисата е на специално меню, както и на дневен режим за задържане на бебето.

Двойката избягва всякаква публичност и след като изписали актрисата от болницата, почти никой не я е виждал. Тя обаче побърза да успокои феновете си, че е добре и се възстановява.

Изписаха от болницата Фахрие Евджен сн. Инстаграм

Изписаха от болницата Фахрие Евджен сн. Инстаграм

Очаква се Фахрие да стане майка през април, като вероятно ще роди по същото време, когато се очаква и новото кралско бебе. За разлика от херцогинята на Съсекс обаче, на Евджен купоните и пътуванията със самолет са напълно забранени. До самото раждане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар