Фахрадин луд по Николета

Гласувайте за статията

Актьорът лудо влюбен по новата си изгора

Звездата от „Забранена любов“ Фахрадин Фахрадинов има нова тръпка. Най-новата изгора на актьора носи популярното в последно време Николета. За щастие не става дума за футболната съпруга Николета Лозанова, а за нейна съименничка.

Фахрадин Фахрадинов е луд по новата си приятелка Николета

Фахрадин Фахрадинов е луд по новата си приятелка Николета

Двамата се познават от доста време, но отношенията им се затоплили след развода на Фахрадин с Владимира. Скандалната блондинка успя да издържи едва шест месеца с него, преди многобройните й изпълнения да му писнат и той да я зареже.

Новата на Фахрадин е 19 – годишна моделка от Пазарджик. Момичето е популярно лице от клиповете на рапърите Играта и Трой. Двойката е заедно официално едва от началото на лятото, но по всичко личи, че отношенията им са доста сериозни. Двамата дори пускат общи фотоси в социалната мрежа.

В момента двойката се радва на ваканция на морето, като все още не ясно дали след завръщането си ще заживеят заедно. За новата муза на актьора обаче се говори, че също е доста разкрепостена, като бившата му съпруга, пишат от bliasak.bg.

Приятелите на актьора не крият, че са щастливи от новата му тръпка, но все пак са и доста притеснени за него. „Дано не се окаже като бившата му съпруга“, коментират те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар