Фатална болест съсипа Катлийн Търнър (Вижте звездата от „Войната на семейство Роуз“ днес – Снимки)

Гласувайте за статията

Фатална болест съсипа една от най-красивите актриси на миналия век

Актрисата Катлийн Търнър минава за една от най-красивите жени в Холивуд. Или поне така беше някога. Известната звезда изненада своите почитатели с последните си снимки, на които се вижда колко променена изглежда. Популярната актриса от „Войната на семейство Роуз“, „Романс за камъка“ и „Перлата на Нил“, направо плаши с промяната във външния си вид. А мнозина прибързано съдят, че Холивуд не прощава, а тя е попаднала под порочното влияниее на парите и славата.

Истината обаче се оказва по-различна.

Известната звезда научава още през 90-те години, че страда от ревматоиден артрит. Заболяването сковава тялото и до голяма степен й се отразява. Лечение няма, но актрисата не се отказва. Вместо това упорито се бори, за да остане силна. И се подлага на всякаква терапия, която би могла да я запази здрава за по-дълго време.

За съжаление лекарствата, които взима се отразяват пагубно на външния й вид. Катлийн напълнява, в Холивуд започват все по-рядко да я канят за роли, тръгват слухове, че взима дрога и други забранени вещества. От мъка актрисата започва да пие и да злоупотребява с алкохола. Най-накрая обаче успява да се изчисти, благодарение на семейството си.

Днес звездата открито говори за заболяването и битката си с него. Но и не спестява през какъв ад е минала, защото е била съдена без вина.

„Обиждаха ме, наричаха ме с различни имена. Твърдяха, че съм алкохоличка и наркоманка. Беше ми болно. Страдах от ужасна болест, която не се лекуваше, а всички ме осъждаха заради външния ми вид“, казва още звездата.

Катрийн Търнър неузнаваема днес сн. ИнстаграмКатрийн Търнър неузнаваема днес сн. Инстаграм

Катрийн Търнър неузнаваема днес сн. Инстаграм

За щастие тя успява да се възстанови и да излезе от трудната ситуация и да се върне в киното. Поверяват й малки роли, но не я забравят. За нещастие фаталната болест все пак се отразява пагубно на вида й. И днес актрисата предпочита да не се показва много – много пред камерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар