Фаталната Ферхунде от „Листопад“ се ошишка до неузнаваемост (Шокиращи снимки на Дениз Чакър)

Фаталната Ферхунде от „Листопад“ се ошишка до неузнаваемост

Звездата от „Листопад“ Дениз Чакър потресе феновете с визия. Актрисата от сериала е толкова променена, че малцина разпознаха в нея красавицата от близкото минало.
Преди дни тя бе засечена от папараци докато пазаруваше заедно с новия си приятел.

Феновете й обаче с изумление констатираха факта, че Дениз изглежда невероятно напълняла. Актрисата почти не прилича на себе си, а е качила доста килограми.

Звездата реши да си вземе почивка преди няколко месеца и очевидно се наслаждава на пълноценен отдих. Дениз обаче е толкова закръглена, че чак смайва.

Актрисата не коментира проблемите с теглото си, само заяви, че се чувства отлично и много щастлива.

Чакър, която бе засечена пред търговски център в Етилер, носеше в чантата си и букет с цветя. Тя призна обаче, че не са от гаджето й Билгехан Бакър, а от продукцията.

„Подариха ми ги на снимачката на новия ми проект, не са от гаджето ми“, каза актрисата. Тя не коментира кой е филмът и кога е започнала снимките по него, но сподели, че отскоро отново играе пред камерите.

Дениз Чакър преди и сега сн. Интернет
Дениз Чакър преди и сега сн. Интернет

Дениз е известна като една от най-фаталните жени в киното, в Турция. Тя раздели Ибрахим Челиккол със Синем Кобал, след това имаше страстна афера с друг свой колега, заради когото заряза актьора. Към днешна дата обаче Чакър се радва на нова любов. И направо се е окръглила от любов.

Дениз Чакър сн.haberyildizi.com
Дениз Чакър сн.haberyildizi.com
Дениз Чакър сн. daktilo.com
Дениз Чакър сн. daktilo.com

Източник: haberturk.com

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.