Фаталната Ферхунде от „Листопад“ се ошишка до неузнаваемост (Шокиращи снимки на Дениз Чакър)

Гласувайте за статията

Фаталната Ферхунде от „Листопад“ се ошишка до неузнаваемост

Звездата от „Листопад“ Дениз Чакър потресе феновете с визия. Актрисата от сериала е толкова променена, че малцина разпознаха в нея красавицата от близкото минало.
Преди дни тя бе засечена от папараци докато пазаруваше заедно с новия си приятел.

Феновете й обаче с изумление констатираха факта, че Дениз изглежда невероятно напълняла. Актрисата почти не прилича на себе си, а е качила доста килограми.

Звездата реши да си вземе почивка преди няколко месеца и очевидно се наслаждава на пълноценен отдих. Дениз обаче е толкова закръглена, че чак смайва.

Актрисата не коментира проблемите с теглото си, само заяви, че се чувства отлично и много щастлива.

Чакър, която бе засечена пред търговски център в Етилер, носеше в чантата си и букет с цветя. Тя призна обаче, че не са от гаджето й Билгехан Бакър, а от продукцията.

„Подариха ми ги на снимачката на новия ми проект, не са от гаджето ми“, каза актрисата. Тя не коментира кой е филмът и кога е започнала снимките по него, но сподели, че отскоро отново играе пред камерите.

Дениз Чакър преди и сега сн. Интернет

Дениз Чакър преди и сега сн. Интернет

Дениз е известна като една от най-фаталните жени в киното, в Турция. Тя раздели Ибрахим Челиккол със Синем Кобал, след това имаше страстна афера с друг свой колега, заради когото заряза актьора. Към днешна дата обаче Чакър се радва на нова любов. И направо се е окръглила от любов.

Дениз Чакър сн.haberyildizi.com

Дениз Чакър сн.haberyildizi.com

Дениз Чакър сн. daktilo.com

Дениз Чакър сн. daktilo.com

Източник: haberturk.com

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар