Фатален брак и семейна трагедия бележат Агиях от „Безмилостен град“ в живота (Какво не знаем за Мехмет Кушкан?)

Фатален брак и семейна трагедия бележат Агиях от „Безмилостен град“ в живота (Какво не знаем за Мехмет Кушкан?)
3.5 (70%) 2 votes

Агиях от „Безмилостен град“ белязан от куп трагедии в живота

Звездата от „Безмилостен град“ Мехмет Фикрет Кушкан е истинска легенда в Турция. Екранният Агиях се превърна в любимец на публиката, а мнозина се интересуват и от живота му. Подобно на повечето артисти и той обаче минава през много изпитания. А изнендващо е, че несправедливосттите в живота на главните герои се оказват част от житейската съдба на актьора. А Мехмет Фикрет Кушкан предизвика истинска истерия в социалните мрежи с изпълнението си. А изявата му е толкова реалистична, именно благодарение на факта, че той е преминал през част от трудностите, с които се сблъска героят му.

Кушкан рядко говори за личния си живот. В едно свое интервю обаче признава, че личният му живот невинаги е бил цветя и рози. Той израства в

Израства в Остиние с родителите си и четири сестри. Баща му е от албански произход и той отблизо се запознава с двете култури. Когато е само на 13 години обаче, за съжаление баща му напуска този свят. Останала сама, с пет деца, майка му трудно успява да се справи с живота на вдовица в родината на баща му. Затова семейството се мести в Турция И поради тези обстоятелства, Мехмет трябвало да се премести в Токат. Три години по-късно обаче той се завръща в Истанбул и започва да учи в престижното учебно заведение Haskoy Lisesi.

Днес той е на 55 години и има богата актьорска кариера. Киното се превръща в негова съдба и артистът е истинска легенда. В личния си живот Мехмед Фикрет има един неуспешен брак и две деца. Изненадващо обаче, през 2014 година се жени за втори път. И решава да се оттегли от киното за известно време.

Агиях от "Безмилостен град" белязан от трагедия в живота сн. Интернет

Агиях от „Безмилостен град“ белязан от трагедия в живота сн. Интернет

Ролята в „Безмилостен град“, в която гледаме в момента, е последната в актьорското му портфолио. А филмът той записва през 2019 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар