Фарах Зейнеп Абдуллах в ТОП 5 на най-красивите млади турски звезди! (Кои са другите?)

Фарах Зейнеп Абдуллах се нареди сред най-красивите звезди на Турция

Познавате я като Айлин от „Времето лети“ и Шура от „С Русия в сърцето“. Видяхме я и във „Великолепния век: Кьосем“. Красивата Фарах Зейнеп Абдуллах е една от най-талантливите турски актриси. И се нареди сред най-обещаващите звезди на турското кино.

Красавицата е на път да детронира доайенките Бергюзар Корел и Туба. И дори измести от сърцата на публиката, звезди като Серенай Саръкая и Хазал Кая.

Втора след нея е Дениз Чичек. Мис Турция дебютира в турския римейк на „Малки сладки лъжкини“, а отскоро се изявява и в „Ямата“. Участието й в различни проекти се радва на огромен успех. А също така умело се бори с мнението, че щом една жена е красива, просто няма начин да бъде и умна.

Аслъхан Гюнер е третата красавица, която се нареди сред звездите на младото турско кино. Чаровната изкусителка се прочу с ролята си в „Гордата Аси“. Тя е сред най-успешните звезди на киното, освен това е щастливо омъжена. „Гордея се, че се открих със съпруга си Мерт. Ние сме толкова щастливи заедно. Освен двойка, сме и партньори в киното“, разкрива една от тайните си актрисата. И не крие, че щастливото семейство е от огромно значение за нея.

Четвърта е Ясемин Ален. Помните я от „Мечтатели“, „Милост“, както и от „Великолепния век“. Тя засенчи майка си Суна Йълдъзоозу, която е сред легендите в Турция. „Никога не съм помисляла за друга кариера, освен киното. Родих се с тази мечта. Израснах с тази мисъл. Сега ми остава само да се докажа“, изповядва се актрисата. Явно успехът и големите награди са само въпрос на време.

Фарах Зейнеп Абдуллах в ТОП 5 на най-красивите млади турски звезди
Фарах Зейнеп Абдуллах в ТОП 5 на най-красивите млади турски звезди

Тувана Тюркай е пета, но не и по хубост. Красавицата се прочу с ролята си в „Черни пари и любов“. А също и като тайното гадже на Енгин Акюрек. Дори се заговори за сватба между двамата, но това така и не бе потвърдено.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.