РАЗКРИТИ! ВИЖТЕ какви хонорари получават участниците в „Биг Брадър“

Гласувайте за статията

Тризначките с по пет бона, Стойка прибира 8 хилядарки

Хонорарите на участниците от „Биг Брадър“ вече не са тайни. Най-накрая бяха разкрити сумите, срещу които риалити звездите се навиха да участват в шоуто. Оказва се обаче, че те далеч не са малки. И че продуцентите са мерили с различен аршин хонорара на всяка от звездите.

Стойка с 8 бона от "Биг Брадър"

Стойка с 8 бона от „Биг Брадър“

Още във „ВИП Брадър“ тризначките се оплакаха на Къци, че ще получат по 5 000 лв всяка за участието си във формата. Трите грации обаче пропуснаха да споменат дали са се навили за тази сума да участват само във „ВИП“ формата или и за цирка в „Биг Брадър“.

Доста повече от тях прибира „пипирудата“ Стойка. Участничката от първия сезон на формата ще вземе цели 8 000 лева, за участието си, пишат от kliuki.bg. С не по-малко щедър хонорар ще се облажат македонците Цеце и Лестер. Засега не е ясно колко точно ще прибере двойката, но се споменават суми в размер на 50 000 лева. За всеки

Що се отнася до Найден и Пацо, те се оказаха най-прецакани от всички. Колоритната двойка получи едва по две хиляди лева, за да влезе в Къщата. А конспирантите Борислав, Лили и Миро упорито се опитват да запазят в тайна сумите, които ще вземат. Брадърите засега мълчат за парите, които ще вземат, но според запознати са се навили за смешни пари да участват в шоуто, с надеждата да си направят реклама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар