Ути Бъчваров плаче от радост: Изживях много страдания, но най-после имам деца!

Гласувайте за статията

Ути Бъчваров на седмото небе, родиха му се близначки, стана татко след големи мъки

Ути Бъчваров най-сетне осъществи мечтата на живота си. Вчера сутринта нежната му половинка Мария му роди, не едно, а две бебета. След много страдания двойката се сдоби с дългоочакваните си наследници.

Раждането е минало без усложнения и бебетата и майката са добре. Самият Ути споделя, че толкова са щастливи с Мария от появата на децата, че даже имена не им били измислили, предават от monitor.bg.

Петър Бъчваров както е истинското име на майстора на черпака до последно крие от всички, че половинката му е бременна. Заради неуспешните си опити да имат деца двойката изпаднала в суеверие. Не искали черна котка да им мине път и да не предизвикат съдбата.

От няколко години правели опити Мария, която е с 6 години по-голяма от него да забременее инвитро. И ето, че най-накрая чудото се случило. Говори се, че след провалените опити в няколко столични клиники двойката избрала една от най-реномираните репродуктивни клиники в Германия. Според слуховете голяма част от хонорара на водещия, който получи от „ВИП Брадър” отишъл за скъпите изследвания и процедури.

Преди време Ути се оплака на Ирина Тенчева по времето когато бяха съквартиранти във ВИП Брадър, че има голяма мъка на сърцето си. Веселякът страдал, че може да си отиде от този свят бездетен.

Именно съпругата на Иван Христов първа сподели новината, че Ути е станал татко в социалната мрежа. Тя го поздрави с думите, че на добрите мъже Бог изпраща момиче, а на него две. Ники Кънчев не пропусна да се щракне с щастливия татко. А под снимката написа: „Двама бащи, три дъщери!”

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар