Джуките на Райна ще се пръснат!

Фолк певицата съвсем прекали със силикона

Това момиче определено трябва да спре със силикона или ще остане без устни! Фолк певицата Райна вече не крие новите си пластични корекции. Изпълнителката наду устни като за световно. Новите й джуки са толкова огромни, че сякаш ще се пръснат, коментират потресени фенове.

Устните на Райна ще се пръснат!!!
Устните на Райна ще се пръснат!!!

Райна публикува актуална снимка на страницата си в социалната мрежа, на която ясно се вижда, че този път тотално е прекалила със силикона. Красавицата съвсем се е оляла и сега изглежда направо плашещо. От известно време пилето на фолка трайно се тунингова. Бръчки, устни, гърди, лице – Райна тотално прекали със силикона.

Феновете на певицата коментират, че ако продължава така ще заприлича на Алисия. Мнозина с ужас си спомнят как изглеждаше певицата по време на гостуването си при Росен Петров в „Нека говорят“. На Райна обаче изглежда не й пука, че вместо да се разкраси се загрозява. „Язък, и тя замяза на силиконова кукла“, цъкат почитатели на изпълнителката в социалните мрежи.

Дали подгонена от страх, че остарява или в желанието си да стане по-хубава, но фолк певицата все по-често прибягва до помощта  пластичната хирургия. Друг е въпросът, че подобни процедури, не я правят нито по-красива, нито по-млада.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.