Уош МС и Наско Колев отсвириха афтърпартито на звездите от „Брадъра“ (Кои са другите?)

Гласувайте за статията

Петко Димитров вдигна купон за брадърите, половината не отидоха, победителите Уош МС и Наско Колев — също

Петко Димитров вдигна супер купон за брадърите, но победителите и от двете издания на формата този сезон не го уважиха. Наско Колев и Уош МС предпочетоха да празнуват далеч от бившите си съквартиранти. Като не е ясно дали са били в една компания, или са били в отделни клубове.

Факт е, че това може би бе едно от най-големите събирания на звездите от Къщата, но също толкова изненадващо е, че куп участници не се появиха. На купона липсваха Стефан и Гала, Ваня и Ева, Мира Добрева, Кулагин, както и някои други участници от ВИП-шоуто на формата.

На афтърпартито обаче изненадващо липсваха още Благой и Златка Райкова, които бяха сред най-лудите купонджии на финала на предаването. Алекс Сърчаджиева и Азис този път оставиха Ники Кънчев и компания, очевидно решили да си вземат малко отдих от прожекторите, под които стояха последните няколко месеца.

Изненадващо на събитието не дойде и Джулиана Гани. Моделката се раздели в приятелски отношения с всички съквартиранти в шоуто. Джулката обаче отпрашила за Пловдив веднага след края на предаването. Лично гаджето й Илиян отишъл до София да я вземе, за да я върне при семейството й в културната столица на България, за да празнуват с близките си.

Двойката се стяга и за пътуване до Филипините, където, както вече стана ясно ще се сгодяват, а може би ще има и сватба. Или дете.

Без Уош МС и Наско Колев на партито на брадърите сн Vibe/Night Flight

Без Уош МС и Наско Колев на партито на брадърите сн Vibe/Night Flight

Отсъствието на победителите от двата формата обаче се оказа най-обсъжданото по време на срещата на съквартирантите. Мнозина се чудят и защо Златка заряза най-добрия си приятел, докато Емануела дойде на купона, макар и за кратко. Само и само да уважи Никита и Гъмов, с които се сприятели. Явно футболиста и плеймейтката най-после се радват, че могат да се изяснят при закрити врати, след като доскоро се обясняваха пред цяла България

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар