Унижиха жестоко Анита на Рачков в Дубай: Момиче на повикване! (Вижте срамната ситуация)

Гласувайте за статията

Анита Димитрова, гаджето на Димитър Рачков е била помислена за проститутка, узна Kliuki.net.

Срамната ситуация се е състояла по време на последното им пътуване в Дубай, където силиконката бе в компанията на любимия си. Оскъдното и тигрово облекло на Димитрова, характерно за моделките и плейметките у нас, накарало мъжете в емирството да си мислят, че красавицата е лека жена и се продава за пари.

Силиконката без срам обиколила Дубай с мини подобие на рокля, което носят представителките на най-древната професия, каквито има в изобилие в емирството.

анита на рачков

Снимка: Инстаграм

Рачков се ядосал на коментарите и предположенията и на висок глас казал, че това е годеницата му, а не платена държанка. Със сигурност обаче му е станало доста тъпичко задето половинката му толкова няма стил и класа в облеклото, че я унижават по този начин.

Не е тайна, че и у нас комикът отнася жестоки гаври заради Анита. Моделката съвсем спокойно може да му бъде дъщеря, а интелектуалният й капацитет е под сериозен въпрос. За сметка на това тя компенсира с фрапантна визия, а и очевидно се старае да бъде добра домакиня, тъй като редовно готви домашни манджи на половинката си.

А в крайна сметка, както повече му трябва на един застаряващ мъж, хилят се онлайн зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Унижиха жестоко Анита на Рачков в Дубай: Момиче на повикване! (Вижте срамната ситуация)”

  1. Бясна Кучка

    май 11. 2022

    да души кура мършата

    Reply to this comment

Добавете коментар