Уил и Кейт искат наследници, колкото се може по-скоро

Гласувайте за статията

Принц Уилям е известен с това, че не обича да говори за личния си живот. Въпреки това, в последното дадено от него интервю, той признава, че със съпругата му Катрин много искат да имат деца. Споделя и още, че би оставил на заден план военната си кариера, когато мечтата им се превърне в реалност.

Той заявява, че да има деца е нещото, което би могло да преобърне живота му и за него е по-важно да се посвети на тях и семейството си. И двамата с Катрин нямаме търпение да станат родители, но отказа да коментира дали това ще се случи в близко бъдеще. На зададения му въпрос дали би искал да сподели нещо в тази връзка, принцът се усмихва и казва: „Нищо няма да измъкнете от мен. Не казвам“.

Престолонаследникът си припомня сватбата с Кейт и признава, че му е било много мъчно, че майка му-покойната принцеса Даяна, не е била до него в най-важния ден в живота му. Той признава още, че тогава за първи път е почувствал колко много му липсва майка му и си е мислел, че с нейно присъствие денят е щял да бъде още по-хубав. Принцът е сигурен, че Даяна е щяла да бъде много горда с двамата млади и съжалява, че двете никога няма да могат да се запознаят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар