Уилям проговори за принцеса Шарлот (Кралското бебе командва всички вкъщи)

Уилям проговори за принцеса Шарлот (Кралското бебе командва всички вкъщи)
4 (80%) 1 vote

Уилям, херцогът на Кембридж проговори за дъщеря си Шарлот

Уилям, бъдещият крал на Англия за първи път публично проговори за малката принцеса, след нейното раждане.

Принцът сподели, че Шарлот е много неспокойно бебе и върти на пръст всички около себе си. От малка иска повече внимание и неспирно плаче. Загриженият татко едва успява да дремне малко и сънят все не му достига. Имайки предвид сериозните ангажименти, които има на Уилям му е трудно да си почине и да си върши важните задачи.

Принцеса Шарлот все още няма месец, но командва кралската фамилия и всеки се мъчи да й угоди. За разлика от братчето си принц Джордж, малката е много ревлива и капризна и нарушава спокойствието в имението.

В момента младото кралско семейство е отседнало в имението Норфолк, където се отдава на грижите на новородената принцеса и по-големия си син принц Джордж. Въпреки, че за отглеждането на бебето помагат и хора от персонала, Шарлот е успяла да впечатли и тях с гръмогласните си ревове.

Близки до кралската фамилия изказват мнение, че принцесата отсега показва труден характер и предричат бляскаво бъдеще на петата поред наследница на британския престол.

Фотороботът на принцеса Шарлот на 18 години

Фотороботът на принцеса Шарлот на 18 години

Принцеса Шарлот е на три седмици, но вече има снимка, която показва, как ще изглежда тя като тийнейджърка.

Дизайнерската компания  от Мичиган Phojoe, по поръчка на British Sunday Express създаде фоторобот, който показва каква ще е  Шарлот на 18 години. На фоторобота принцесата е с дълга кестенява коса и сини очи.  За да направят снимката специалистите от Мичиган са използвали стари семейни снимки на принц Чарлз и принцеса Даяна и на Кейт Мидълтън, принц Уилям.

Дали наистина Шарлот ще си прилича със снимката на фоторобота времето ще покаже. Принцесата, обаче отсега се мъчи да се наложи на семейството си и да командва всички вкъщи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Уилям проговори за принцеса Шарлот (Кралското бебе командва всички вкъщи)”

  1. АЗ

    май 21. 2015

    Милият той! Жив да го оплаче човек! Сигурно му е много трудно да намери 5 минутки покой в замъка си с 52 стаи, докато една от 4-те им гувернантки се грижи за бебето… тц-тц. Как ли си гледат бебетата средностатистическите семейства, които живеят в двустайни апартаменти и двамата родители ходят на работа на пълен работен ден? Да им се чудиш! 😉

    Reply to this comment

Добавете коментар