Уилям и Хари отново в спор за наследството на Даяна (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Уилям и Хари пак се скараха, но този път проблемът е наследството на Даяна

Уилям и Хари пак се скараха, но този път проблемът е по-сериозен. Наследниците на принцеса Даяна не могат да се разберат относно начина, по който управляват наследството й. И ползват името й.

В навечерието на 2021 година Хари публикува писмо със снимка на Даяна по повод фондацията „Арчиуел“, в което пише „Аз съм син на майка си. Аз съм майката на сина ни. Заедно създадохме тази организация, за да променим света“. Посланието от него и Меган доста дръзко стъпваше върху постиженията на Даяна. И именно това напряга Уилям и Кейт.

„Херцозите на Съсекс нарушиха протокола. Те си тръгнаха от двореца, за да покажат пред света, че са по-добри като двойка обикновени хора и заявиха, че ще печелят сами парите си. Но в същото време са много отдадени на работата си“, коментира придворен. И допълва, че няма нищо благородно в действията им, когато там са намесени пари.

„Те злоупотребяват с името на Даяна, лансирайки собствената си организация. Не е ок, когато използваш нейното име, за да се справиш с проблем, който фактически е свързан с това колко милиона има в сметката ти. Не е благотворителност, когато са намесени пари“, пише кралския биограф Кейти Никъл.

По думите й, Уилям и Кейт са силно загрижени заради факта, че Хари се опитва да използва наследството на Даяна, за да популяризира бизнес начинанията си. Принцът и съпругата му Меган Маркъл подписаха договор за 100 милиона долара с онлайн видео платформа. Отделно от това прибраха още 30 милиона за създаване на подкастове и вече заснеха първия.

Принц Хари се бунтува дори и с косата си

Принц Хари се скара с Уилям отново Снимка: инстаграм

Всичко това обаче внася напрежение между Уилям и Хари. Бъдещият крал не е очарован, че брат му използва името на майка им за реклама. „От това страда и короната“, коментират запознати и отбелязват, че двойката ще влезе в пререкания по-късно през годината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар