Уилям и Кейт – съвременните Даяна и Чарз (Какво Мидълтън си открадна от Лейди Ди?)

Уилям и Кейт – съвременните Даяна и Чарз (Какво Мидълтън си открадна от Лейди Ди?)
1 (20%) 1 vote

Уилям и Кейт почетоха подобаващо годишнината от смъртта на принцеса Даяна.

За няколко години Уилям и Кейт се превърнаха в любимата кралска двойка и предизвикаха към асоциации с родителите на Уилям принц Чарлз и принцеса Даяна. Вчера се навършиха 19 години от смъртта на лейди Ди, а случайно или не, няколко дни по-рано Мидълтън публикува изявление, в което споделя своето мнение за възпитанието на децата. В нейните думи мнозина видяха мирогледа на майката на Уилям и Хари.

Освен прилики между двете двойки от британския кралски двор, съпоставки се правят и на база начините на възпитание, които прилагат Уилям и Кейт, а преди са били запазена марка на Чарлз и Даяна. Леди Ди стана трън в очите на по-консервативните последователи на короната, които не възприеха нейния маниер за разбиване на стереотипите с една-едничка цел – по-щастлив живот. Даяна се забавляваше като обикновен човек, а не като кралска особа и успя да научи и сина си на това.

Принц Уилям е любимец на британците заради своята доброта, сдържаност и човечност. Те го чувстват близо до тях, както и неговата съпруга Кейт. Двамата имат син и дъщеря – Джордж и Шарлот, които биват възпитавани по примера на принцеса Даяна. Уилям е горд със щастливото си детство, въпреки че прекалено рано остава без майка и не иска да лишава своите наследници от малките сладости в живота.

Не веднъж е ставало въпрос за снимките, които Уилям и Кейт си правят с децата си и поразителната им прилика на тези на Даяна и Чарлз. Дори принц Джордж често е обличан досущ като татко си на неговите години. Най-младите членове на кралския двор не се обличат в скъпи маркови дрехи по заръка на майка си Кейт, която също пазарува от масови магазини, пише blitz.bg.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж възпитават Джордж строго, за да може един ден да стане успешен монарх и истински мъж. Родителите споделят без притеснение, че не се срамуват да се допитват до мнението на специалисти за това какво е най-добро за техните деца. Въпреки че са откраднали доста от маниерите на Даяна и Чарлз най-вече по отношение на отглеждането на децата, Уилям и Кейт притежават свой чар, който ги прави новата любима двойка на британски поданици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар