Уилям и Кейт се стискат за децата, Шарлот износва дрехите на Джордж (ФОТО)

Уилям и Кейт за пореден път доказаха, че не се вписват в канона на кралския двор.

Уилям и Кейт са любима тема на коментари и критики още от началото на връзката им. Мидълтън бе определена за втората Даяна – винаги напук на правилата и контра на кралицата. Разбира се, с годините ситуацията се уталожи, но красавицата не спира да гради имидж на близка до народа. Това несъмнено се харесва от мнозина, които следят всяка нейна стъпка.

Така се стигна до куриозно попадение на бдителни наблюдатели на случващото се в кралския двор. Те алармират, че децата на Уилям и Кейт растат не в царски условия, а като едни обикновени хлапета. А когато едни обикновени родители имат две деца с не особена разлика във възрастта, често се случва по-малкото да износва дрехите на батко си или кака си.

Батко Джордж е на три годинки, а сестричката му Шарлот след няколко месеца ще навърши две. На събитието на военни, провело се миналия уикенд, принцесата се появи със светлосиня жилетка. А дрешката ви се струва позната, то в това няма нищо изненадващо. Просто и брат й Джордж се е появявал не веднъж с нея преди време.

Това събуди голямо недоумение у мнозина. Но явно за Уилям и Кейт няма нищо странно и срамно децата им да си износват дрехите. Били и те внуци на английската кралица. А и нещо повече. Жилетчицата има и сантиментално значение, защото Джордж я носеше в болницата, когато се запозна със сестра си след раждането й, пише zazabava.com.

Вероятно и по тази причина са решили да не отиде на боклука, след като вече не става на порасналия принц. А Шарлот изглежда прекрасно в каквото и да я облекат. Постъпката и Уилям и Кейт в случая е по-скоро символична и не оставя съмнение, че е добре премислена, а в основата й стои Мидълтън.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.