Уилям и Кейт на визита в САЩ, отказват да се срещнат с Хари и Меган (Враждата между двойките се задълбочава)

Уилям и Кейт са категорични, че не искат да се срещнат с Хари и Меган Маркъл

През 2022 г. принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън ще са на визита в САЩ, но най-вероятно няма да се видят с принц Хари и Меган Маркъл, които живеят в Монтесито, Санта Барбара.

Скоро Уилям обяви, че наградите за опазване на околната среда „Ъртшот“, учредени от него, ще се проведат в САЩ догодина. Но се смята, че херцозите на Кеймбридж няма да посетят Хари и Меган, когато отидат там.

уилям и кейт
Снимка: The Sun

„Не мисля, че Уилям и Кейт ще искат да се срещнат с Хари и Меган, които може да опитат да откраднат вниманието на проекта „Ъртшот“. Те са като съперници сега, а не като братя; опасявам се, че не мога да видя помиряване скоро“, сподели кралският експерт и автор Фил Дампиер пред „The Sun“.

Напрежението в кралското семейство не стихва. Преди месеци стана ясно, че през 2022 г. принц Хари ще издаде своите мемоари и кралските особи са притеснени от това.

От „The Sun“ съобщиха, че принцът е интервюирал някои от близките приятели на покойната си майка принцеса Даяна заради книгата. Това притеснявало баща му принц Чарлз и сегашната му жена Камила.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.