Уилям засрами Хари с нова книга (Брат му реве и плюе семейството, а той пише по глобални въпроси)

Гласувайте за статията

Конфликтът между Уилям и Хари вече премина на друго ниво

Бомбата, която хвърли дезертьорът в кралското семейство, бе повече от изненадваща. Прословутите му мемоари, които скоро ще видят бял свят, нажежиха обстановката във фамилията. Предвид склонността на Хари да се самосъжалява и да се опълчва срещу най-близките си, реакциите им в случая са повече от основателни. Брат му Уилям обаче изглежда приема ситуацията доста интелигентно и дипломатично. Така на по-малкия брат ще му се наложи да преглътне доста горчив хап.

Уилям и Хари ще се срещнат и на литературното поле

Уилям и Хари ще се срещнат и на литературното поле
Снимка: фейсбук

Докато реве и се оплаква от живота си на принц, херцогът на Кеймбридж ще му скрие шапката по възможно най-градивния начин. И няма да му се наложи да прави нещо необикновено. Както подобава на престолонаследник, Уилям няма да акцентира върху мръсните чаршафи на семейството, а ще се съсредоточи върху екологичните проблеми. Планира се той да напише предговора към Earthshot: How to Save Our Planet, който ще бъде публикуван под егидата на наградата Earthshot. Самата награда е спонсорирана именно от него.

Разбира се, провокацията е повече от успешна. На практика принц Уилям използва потенциала си, за да засрами брат си. На всичкото отгоре въпросният труд ще се появи на пазара през есента. Това означава, че ще изпревари скандалните мемоари на Хари. Така славата на по-малкия брат ще бъде предварително отнета и до голяма степен още повече ще се омаловажат терзанията му.

Според запознати херцогът на Съсекс планира да запознае света с проблемите си с психичното здраве и изобщо със себе си и собствения си живот. Брат му пък ще съветва как да се запазят и възстановят земните ресурси, коментира още tialoto.bg. Едно не може да се отрече обаче, когато става дума за кралското семейство – водят битките си, като пишат книги. Пълнежът им, естествено, зависи от това какво носят в себе си: Хари – оплаквания, обвинения и гняв, а Уилям – интелигентност и мисъл за света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар