Ужилена клиентка пропищя: Маги на Слави е измамница, прибира парите на наивници с лъжи (Всичко за скандала)

Ужилена клиентка пропищя: Маги на Слави е измамница, прибира парите на наивници с лъжи (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Ужилена клиентка нападна Маги на Слави, че е обикновена шарлатанка

Маги на Слави май ще се окаже обикновена шарлатанка, която лъже богати жени и се възползва от личните им проблеми. Красавицата, която се представя за психолог, ударно разхожда заможни по екзотичните кътчета на земното кълбо, за да ги учи да медитират, да преоткриват вътрешното си „аз”, да дишат чрез чакрите си и да боравят със силата на своята интуиция така, че желанията им да се сбъдват. Цента на най-евтиното посещение – до Италия, започва от 700 евро, но може да бъде увеличена още два или три пъти, писа „Уикенд“.

Дипломираната психоложка Маги Ангелова организира ритрийт в Италия, Виетнам и къде ли не още. Разбира се, местата са специално подбрани така, че да има съчетание на красива природа, хубава кухня и перфектни хотелски възможности за релакс и различни видове медитациони събития. На всички участници са обещани незабравим мигове, наситени емоции и много приключения.

„Вече бях на едно пътуване с Маги. Имах си лични проблеми, които исках да реша и се надявах, че това ще стане с помощта на съветите й. Наистина емоции не ми липсваха, защото Италия е красива страна и винаги има какво да се види. Но бях меко казано изненадана, че ще спим в тризвезден хотел, че стаите ни няма да са нещо особено, че освен закуска не ни се полагат обяд и вечеря… Където и да седнехме, трябваше допълнително да си заплащаме, макар че част от нещата бяха обявени за бонуси. Както и да – преглътнах го, защото Маги Ангелова говори увлекателно по време на лекциите, които са съчетани и с техники на правилно дишане. А правилното дишане спомага и за топенето на излишните мазнини, които се трупат по талията на дамите. Е, аз не можех да свали и килограм, може би защото така и не се научих да дишам правилно.

Маги на Слави

Снимка: ХотАрена

Като се върнах в България – след близо седмица – видях, че личните проблеми няма да мога да си ги разреша, въпреки наученото в семинара, въпреки записките, които старателно си водих. Дори обратното, караниците с любимия ми мъж зачестиха. Стигна се до там, че си изнесох багажа от тях и заживях напълно сама. Вместо да се отърва от депресията, аз я задълбочих. И съм на на кръстопът. Изобщо не съм сигурна, че има резултат от лекциите на Ангелова, която е на „ти” дори с предишните животи на човека. А Маги вече започна новите записвания за Италия. Този път семинарът ще е само четири дни – от 26 до 30 септември в Салсомаджоре терме – определено една от най-предпочитаните дистинациии. Този път дори предлага рунически упражнения, чрез които курсистите биха могли да си върнат загубеното някъде щастие. Хубавото е, че винаги има гид на български език, който е в помощ на решилите да посещават езера, пещери или други местни забележителности”, разкрива участничка в ритрийт, чието значение било да заминеш някъде далеч, за да преоткриеш себе си.

Ритрийте били много модерни в момента в България заради различните видове йога, популярна сред по-заможните жени. Масово се организирали изнесени извън страната беседи за мъже и жени. Най-актуалната лекция била свързана с шаманските ритуали за връзка с вътрешната сила на човек, за пречистването с огън и вода, плюс ендрофинната медитация, гарант за щастие дори когато човек е принуден да се вози в трамвая сред намусени и кисели физиономии.

„Това си е откровено печалбарство, да не го нарека шарлатанство и мошеничество. Да водиш врачки по света и да провеждаш абсурдни курсове за по-добър живот, си е почти шашма. Маги вади добри пари на гърба на отчаяните женици – разбира се, напълно законно”, коментират изумени от предпремчивостта й хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар