Ужас! Гала планирала самоубийство

Водещата се почувствала унижена, заради няколко… въшки

Днес в предаването „На кафе” се проведе интересен разговор. Гала беше поканила са свой гост красивата актриса Саня Борисова.

Като дете Гала решила да се хвърли под влака

Двете блондинки водиха съвсем обикновен разговор, докато Саня не спомена, че като малка в косата й редовно са се завъждали въшки.
В този момент Гала сякаш се оживи от темата на разговора и съвсем простодушно си призна, че като дете и тя е имала подобен проблем.
Водещата сподели, че като ученичка редовно е имала от проклетите гадинки в косата си, а баща й е бил този, на който се паднало трудната задача да я пощи, за да я спаси от бедата.
Блондинката си спомни случай, в който като ученичка са я изгонили от клас, защото гадинките подскачали из косата й.
Малката Гала се почувствала толкова унижена и засрамена от неприятната случка, че в главата й се родила идеята да сложи край на живота си.
Тя се запътила към гарата, където решила да се хвърли под някой влак.
По пътя обаче я срещнал баща й, който след като разбрал за драмата и намеренията на водещата избухнал в смях и набързо я отказал от идеята й.
Двамата се прибрали у дома и започнали акция, за да се отърват колкото се може по-бързо от досадните гадинки.
И за да бъде солидарна с Гала, Саня сподели, че като дете редовно е ходила въшлясала, затова се е налагало родителите й да подстригват косата й в мъжки прически.
Може би защото никога не е била дългокоса, сега Саня развява тази дълга грива и не смее да отреже буйната си и красива коса.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.