Удари дъното! Мис България Радинела Чушева се чекне полугола в скандално видео (Вижте как се излага)

Удари дъното! Мис България Радинела Чушева се чекне полугола в скандално видео (Вижте как се излага)
2 (40%) 1 vote

Мис България Радинела Чушева изглежда все по-евтино

Все още актуалната Мис България Радинела Чушева мина всякакви граници и наруши драстично протокола и изискванията на конкурса, като се пусна гола отново, но този път без да крие лицето си. При това не само на снимка, но и във видео, което е типичен филм за възрастни.

В личния си профил в инстаграм бившата адреналинка често качва провокативни снимки, но в последните дни първо свали сутиена, а после показа и задните си части от банята.

Мис България Радинела Чушева

Колаж: Клюки.нет

Припомняме, че точно такива кадри струваха короната на Теди Бургазлиева, която стана Мис България през 2002г. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова също на бърза ръка се прости с короната, след коментар, че повечето момичета си купуват титлите срещу секс На косъм от дискавлифициране бе и Мис България 2015 Марина Войкова – също за разголени снимки.

За голи снимки на Чушева в профилите й се заговори още преди месеца, но тогава лицето на миската не се виждаше, а само гърди и задник. Сега обаче лицето на Чушева е абсолютно видимо, но организаторите на конкурса едва ли ще се задействат, защото още през зимата бившата адреналинка обяви, че е разочарована от тях. Още през февруари Чушева сподели, че не е получила никаква реализация и подкрепа от организатора модна агенция „Интерсаунд“ на Ирина Папазова. Тя очаквала да се включи в благотворителни и еко каузи, но това не се случило.

Ще се задейства ли Папазова след последната провокация на Чушева или ще позволи конкурса да бъде погазен и по този начин дискредитиран, предстои да видим, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар