Удариха дъното! Златка и Благой лъжат за бременността й за пари (Вижте колко прибраха за цирка)

Гласувайте за статията

Златка и Благо удариха дъното, за 50 бона излъгаха, че блондинката е бременна

Златка и Благо спретнаха поредния цирк в Къщата на Големия брат. Макар да остава седмица до финала блондинката изигра съмнение, че е бременна.

След като БИГ Брадър й предостави четири теста за бременност (няколко, от които тя успя да съсипе) се оказа, че показанията са отрицателни. Не само, че не е бременна, но и поведението й преди това показва, че заедно с футболиста са излъгали за евентуалната й бременност. Тя не спря да пуши и да се черпи с вино въпреки подозренията си.

Снимка: Блиц

Докато съквартирантите се втурнаха да помагат на Злати със съвети как да извърши проверката Благой Георгиев чакаше резултата и бе напълно невъзмутим. Дори започна да чопли семки в очакване на благата вест ще става ли баща, предават от Блиц.

Е, оказа се, че Русата Златка не е бременна. Видимо футболистът изглеждаше облекчен, макар да беше наясно с отрицателния резултат. Но пък Злати потъна в сълзи, които той потуши с поредната порция целувки.

Снимка: Блиц

Говори се, че това бил последният коз на влюбената блондинка да вдигне шум покрай себе си и гаджето си. Макар да се опитали с Благо да изкрънкат по-голям хонорар от БИГ Брадър ще разделят 50 хилядарки на две. Това е цената на наглата им лъжа.

Снимка: Блиц

Зрителите ги гаврят, че селенията им няма край защото използват такъв хубав момент като бременността за комерсиални цели. Те смятат, че нищо не е пречело на Райкова да изчака още една седмица до финала и тогава да провели бременна ли е наистина. Играта на двамата се определя като извратена и с нея са стигнали до дъното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар