Удариха дъното! Дани Петканов показа най-интимните части на Алекс за рейтинг (Вижте поредната им излагация за слава)

Удариха дъното! Дани Петканов показа най-интимните части на Алекс за рейтинг (Вижте поредната им излагация за слава)
5 (100%) 1 vote

Дани Петканов и жена му Алекс доста се пооляха в звездните си включвания в мрежата

Последната изцепка на наай-актуалните ни инфлуенсъри обещава да ги сравни със земята. Макар Дани Петканов да претендира, че жена му не е особено отдадена на семейството си в сравнение с работата, явно не се посвени да я изтипоса по интимни части в нета. Неочакван клип на двойката от Доминикана успя да развълнува почитателите им и този път им спечели доста неодобрителни коментари. Както изглежда, семейството няма задръжки. На практика най-интимните части на Алекс се оказаха в центъра на вниманието.

Макар и прикрита от банския, все пак оскъдното ѝ облекло не оставяше доста на въображението. Моделката няма особени задръжки да се снима разголена, но като че ли този път границата бе премината. Как Дани Петканов се е съгласил да подреди така жена си в интернет, засега е мистерия. В миналото Лудия репортер имаше доста неприятен епизод покрай изневярата на тогавашната и настоящата си половинка. По всичко личи, че чувството му за собственост този път на свой ред му е изневерило.

Снимката предизвика редица гневни коментари. Така звездното семейство си навлече по-скоро негативи, отколкото одобрителни ръкопляскания. Стремежът да ударят върховете по рейтинг, този път ги запрати на дъното. Почитателите им може и да са отворени към новостите, но когато границата бъде премината, не се страхуват да изкажат мнението си. Алекс и Дани почти бяха сравнени и със звезди на филмите за възрастни. Аудиторията, изглежда, няма да се учуди и ако съвсем скоро двамата заработят и в съответната индустрия.

Почивката в Доминикана бе определена от съпрузите като втори меден месец, припомня hotarena.net. Свикнали сме животът им да се случва пред публика, така че редовните им включвания в мрежата не са изненада. За съжаление, понякога някои неща просто трябва да бъдат спестени. Мястото им е в спалнята.

Слънчева Доминикана посрещна Алекс и Дани Петканови

Слънчева Доминикана посрещна Алекс и Дани Петканови
Снимка: фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар