Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР (Подробности за трагедията)

Наталия Гуркова в траур, застреляха съпруга й в ЮАР

Зловеща новина се появи в международната преса тази сутрин, а за часове достигна и до България. Съпругът на мис България Наталия Гуркова е бил застрелян вчера вечерта в ЮАР.

По информация на властите в Йоханесбург, инцидентът е станал в град Бедфордвю. Михалевич е пътувал с автомобила си и е спрял на светофара на едно кръстовище. Непосредствено до страната на шофьора в същия момент спрял мотор с двама пътници. Мъжете са стреляли в страничното стъкло. Произведени са два изстрела, след което са се обърнали и са избягали от местопрестъплението, съобщава HotArena.net

От полицията в Бедфордвю отказаха да разкрият името на жертвата. Уточниха само, че е направил опит да се прикрие от оръжията като залегне, но за съжаление вторият куршум го е улучил. „Жертвата е спряла на светофара, за да изчака да премине. В същия момент до него е спрял мотор с двама пътници, които са го застреляли през прозореца. След това са обърнали мотора и са избягали. Жертвата е паднала, а след това е направила опит да се изправи и е видяно, че мъжът е прострелян. Разследването продължава“.

По-късно в социалните мрежи се появи информация, че мъжът, който е застрелян на кръстовището е Джордже Михалевич. Сръбският бизнесмен с корени и от Черна гора е известен като диамантен магнат. Той управлява компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange, както и Salon Prive. Повече от десет години е женен за мис България Наталия Гуркова. Двойката има две деца, като делеше времето си между България, Черна Гора, Средиземно море и ЮАР. Последните години семейство Михалевич пребиваваше основно на Балканите.

Убиха мъжът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич, сн. Интернет
Убиха мъжът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич, сн. Интернет

Самата Наталия Гуркова се оплака, че не се чувства сигурна в ЮАР, заради което е настояла семейството да се върне в България. За последно двамата бяха заедно на рождения ден на Наталия преди няколко дни. Самата тя бе в София допреди ден по повод софийската седмица на модата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.