Убиецът на Ники, измил кървавата си кола заедно с 8 годишната си дъщеричка!

Гласувайте за статията

Нечувана и невиждана, страшна наглост и изродство! Да заведеш детето си, за да миеш кръвта от трупа, който току-що си разфасовал!!

Убиецът на Ники, отишъл да измие кървавата си кола заедно с 8-годишната си дъщеричка!

Адриан Андонов – изродът убил 22-годишният Николай Йорданов, е толкова жесток и нагъл, че не само убил и разфасовал жертвата си за 1000 лева с които да откупи ръждивата си трошка, ами и за капак отишъл да измие кървавата си кола заедно с 8-годишната си дъщеричка!

Какъв баща! А, детето било толкова привързано към него, че щом се разделели за по-дълго вдигало температура!

нож

Изрода Адриан не пожалил дори и малката си дъщеричка. и нея замесил в зверското убийство!

Нека ви разкажем според съселяните и хората, които го познават, що за птица е този изверг Адриан Антонов, който е посурнал даже и невръстното си дете, да измиват кръвта от трупа на Ники!

Пръв за хубостника заговори собственика на пицарията срещу блока, в който живеел Адриан. Той го определя като непрокопсаник и нехранимайко, който го мързяло да работи и все търсел кокошкарски далавери, че било по-лесно.

Ето какво разказва за 15 юни, деня, в който Адриан се завърнал от родното си село.

Когато се прибрал от селото, убиецът се държал странно, отишъл в пицарията, бил мълчалив и раздразнителен, дясната му ръка била бинтована. Отговарял, че това била трудова злополука.

После прекарал целия ден със своята 8-годишна дъщеричка, Паола. Точно тогава изверга я е завел да за чистят колата от кръвта на Ники! Той отишъл на автомивка и пожелал да му изперат багажника.

На ококореният собственик на мивката от  ужасната миризма , която се носела от колата, убиецът отговорил, че носил месо и затова така мирише.

После Адриан завел дъщерчката си на парка пред блока, люшкал детето на една люлка, мълчал, с никой не говорел и само се оглеждал, явно за някоя патрулка.

Вечерта малко след 22 часа отишъл отново в пицарията, седнал и изпил две водки и си тръгнал.

След това собственикът на заведението видял Адриан да крачи нервно пред блока.

На другият ден отново забрал малката си дъщеричка и отишъл да си вземе колата от автомивката.

Отново с невръстната си и невинна дъщеря, която най-невъзмутимо возил в прокълнатата кола, воняща на кръвта на трупа на младото момче, което убил!

Що за наглост! Що за психар! Собственото си дете не пожали!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар