Уау! Косъма от „Под прикритие“ шашна с мускули (Снимки)

Гласувайте за статията

Косъма от „Под прикритие“ разби мачовците с мускули

Александър Сано, станал популярен като Косъма от „Под прикритие”, се похвали с новата си супер форма в мрежата и направо шашна с мускули. От миналата година той доста упорито се поти във фитнес залата, но това, което виждаме само след една година, показва, че си е заслужавало усилията.

Косъма от "Под прикритие"

Косъма от „Под прикритие“ шашна с мускули

Горд от постигнатото е не само Александър Сано, а и инструкторът му Пламен Ганчев. Той дори шеговито подмята, че страхотните успехи с Косъма много са го обнадеждили и вече е спокоен, че може да извае всекиго така, че и по-добре.

Косъма от "Под прикритие"

С треньора си

Заслугата за невероятната промяна е и на упоритостта и дисциплината на актьора, хвали го треньорът му и допълва, че това не могат да постигнат само мързеливите и несериозните.

Косъма от "Под прикритие"

Спортът е начин на живот и на половинката му Нели

Не му остава длъжен с комплиментите и Косъма от „Под прикритие”. Поласка треньора си с признание, макар и иронично, за извънземните му способности.

Възхитени и приятно изненадани от впечатляващата визия на актьора са и форумци, особено феновете му. Те поздравяват и него и треньора му, разбира се, с известна доза завист.

А за мацките да не говорим. Сигурно не една и две въздишат тайно по него, а и не само тайно. Но едва ли ще ги огрее.

Косъма от "Под прикритие"

С двете си деца

Александър Сано или Александър Алексеев Николов, както е истинското му име, е щастливо женен от миналата година за Нели Атанасова, добила особена популярност като Нели от „Огледала”, нашумяло преди време телевизионно предаване.

Той е влюбен в красавицата и двамата отдавна живеят под един покрив. Щастливи са и с двете си деца, за които се грижат заедно. Ава е родната дъщеричка на Сашо и Нели, а Иво Карамански-младши е от предишна връзка на хубавицата. Но Косъма от „Под прикритие“ е приел сина на съпругата си като свое собствено дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар