Тъжно! Принц Чарлз няма актуална снимка на Арчи (Дядо му го поздравил за РД с фото от медиите)

Гласувайте за статията

И кралското семейство има своите драми

Рожденият ден на Арчи бе отбелязан с поздравления от членовете на кралската фамилия. За нещастие обаче, дори принц Чарлз не успя да се отчете със собствена актуална снимка на детето. Тъй като Меган Маркъл и принц Хари напуснаха страната, на практика наследникът им почти не е стъпвал в бащината си родина. Така за дядо му остана възможността да поздрави внучето си с кадри, направени от медиите по случай празника. Липсата на свеж материал показва реалността в семейството – те са тотално разделени един от друг.

Както изглежда, Арчи вероятно ще порасне, без да познава добре роднините си. Не е ясно дали те успяват да го виждат например ежедневно, използвайки всички съвременни средства за комуникация. Вторият му рожден ден бе отбелязан от родителите му, а дворът също се опита да организира подходящи поздравления. За жалост обаче, действителността ги срещна с неочакван проблем – семейството не разполага с актуални снимки на малкия. Дори и дядо му използва кадри от мрежата, заснети от напълно непознати журналисти.

Арчи бе поздравен от фамилията със снимки от медиите

Арчи бе поздравен от фамилията със снимки от медиите
Снимка: инстаграм

Арчи прекара първите шест месеца след раждането си във Великобритания. Именно снимки от периода след раждането и от кръщенето му бяха използвани от фамилията при поздравите. Макар майка му да е ходила само веднъж в Лондон след напускането на двора, детето не е имало този късмет. Откакто Меган и Хари се установиха в Монтесито, Арчи сякаш остана без никаква връзка с кралското семейство. А принц Чарлз го е виждал само два пъти. „Истината е, че принцът на Уелс почти не е виждал внука си. Не повече от два пъти. Всъщност всеки член на кралското семейство може лесно да преброи, от една страна, колко пъти е виждал Арчи след раждането му и преди херцозите да напуснат Великобритания. Това е много тъжна история“, коментира източник на Daily Mail, цитиран от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар