СКАНДАЛ! Турция спря видеото „Пак ли” на Галена!

Гласувайте за статията

Сцените не се харесаха на мюсюлманите, а Галена предизвика международна разпра

 

Нечуван международен скандал предизвика видето на Галена „Пак ли”! Както Kliuki.net наскоро писа, сцените в него са упомрачителни и певицата разголи много от себе си.

Посрамената Галена ще трябва да резне пикантните сцени

Посрамената Галена ще трябва да резне пикантните сцени

У нас това създаде фурор, а недоволните от оскъдното й облекло и кадрите като от филм за възрастни, бяха много. Докато в България тези приказки ще останат глас в пустиня, то в съседна Турция се създаде остро напрежение, което доведе до спирането на клипа!

Самата изпълнителка признава, че се е наложило „Планета” да свали „Пак ли” от ефира си и в момента той не се върти, въпреки че феновете искат да го гледат.

„Пак ли“ смути турците

От турското посолство са настояли някои кадри да бъдат изрязани и едва тогава телевизията ще може да го пусне отново. Почитателите ръмжат срещу мярката и не искат да повярват, че чужда страна може да има претенции към родния продукт на „Пайнер”. Причината за това обаче е, че част от кадрите са заснети именно в царския дворец „Yerebatan sarnici“, за където звездата получи специално разрешение. Секси бельото и палавите й чупки никак не се понравили на вярващите мюсюлмани.

След корекцията, едва ли видеото ще бъде толкова пикантно, но иначе не може да се излъчи, защото е в разрез с разбиранията на местните. В нашите сайтове за споделяне, забраната явно не важи, тъй като то все още може да се види.

Ето ги и мръсните пози на Галена в „Пак ли!”

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “СКАНДАЛ! Турция спря видеото „Пак ли” на Галена!”

  1. ънкноун

    Дек. 10. 2012

    пуснах си клипа без звук,стана ми,значи си върши работата клипа

    Reply to this comment

Добавете коментар